Inloop Spreekuur


Als je na het lezen van mijn website, of het boek "de weg van het Hart", met brandende vragen over het leven vanuit de ziel achterblijft...

Of als je (weer) vastgelopen ben, ten einde raad, je gewoon niet meer weet waar je het nog zoeken moet en mijn boodschap spreekt je aan...

Aarzel dan niet om een vrijblijvend binnen te lopen bij mijn Inloop Spreekuur (live of online). We kunnen dan even kennismaken, zodat je een gezicht en gevoel hebt bij mijn visie. Soms wil je eerst even weten wie de persoon is achter de woorden. Ik begrijp dat en bied je die mogelijkheid gratis en vrijblijvend.

We kunnen even kort inzoomen op jouw vragen of situatie en ik kan mijn eerste gevoel, of ingeving hierover alvast met je delen. Wie weet voel je aan de hand daarvan heel duidelijk: "ja, hier voel ik mij gezien, gehoord en geholpen".

Inloop spreekuur mag je ruim nemen. Stuur me een berichtje en we plannen op zeer korte termijn even een kennismakingsmomentje in. Dat kan zowel live in mijn praktijk in Leiden, als via Zoom, als telefonisch. Net wat goed voelt voor jou.

Aarzel niet en zet vandaag de eerste stap. Ik kan je zeker helpen je leven weer in beweging te krijgen richting meer flow, bezieling, heling, acceptatie of transformatie. 

Voel je welkom! 

Lieve groet, Maria Helena