Online Cursus

Terwijl je lekker makkelijk vanuit je eigen huis achter je laptopje zit, doorlopen we met een klein groepje (individueel ook mogelijk) de online cursus "Spiritualiteit & Nieuwetijd"

"De weg van het Hart - Zeven stappen van mens naar God"

Dit doen we in 4 maandagavonden, aan de hand van het ebook "De weg van het Hart", welke je voorafgaand aan de cursus ontvangt. Dit ebook is door mij en mijn partner David Goedhart geschreven naar aanleiding van onze directe eigen ervaringen in onze spirituele zoektocht de afgelopen 20+ jaren.

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HET BOEK

Hierbij zijn wij verder gegaan dan de huidige spirituele 5D trend van "alles zal goedkomen, het licht komt eraan". Veel van jullie vragen zich af hoe nu verder te gaan en verliezen de moed en het vertrouwen.

We hebben veel nieuws te delen met de ontwaakten onder jullie die al meerdere keren tegen hun spirituele glazen plafond gebotst zijn.

De meeste waarde zul je met deze cursus creëren, als je zelf je vragen inbrengt. Het is een zeer interactieve cursus, waarbij er veel tijd is om specifieke vragen over jouw persoonlijke spirituele zoekproces te beantwoorden. Daar heb je veel meer aan dan aan de zoveelste theoretische uitleg van een visie.

Zoek je een cursus waarbij je een grote sprong in je eigen proces kunt maken? Hoe meer jij van jezelf investeert in deze cursus, hoe groter de sprong!

De inhoud en opbouw van de cursus:

Les 1: 13 mei 2024
Stap 1 Ontwaken
Stap 2 Ruimte creëren
Stap 3 Helen

Les 2: 20 mei 2024
Stap 4 Vertrouwen
Stap 5 Overgave

Les 3: 3 juni 2024
Stap 6 Neutraliteit

Les 4: 10 juni 2024
Stap 7 Dienstbaarheid

Ben jij een (gevorderd) spiritueel zoeker en loop je vast in je proces? Ik hoop je te ontmoeten met jouw brandende vragen. Ik doe niets liever dan je vragen beantwoorden, nieuwe inzichten bieden en je naar meer waarheid, liefde en innerlijke vrede leiden.

Liefdevolle groet,

Maria Helena


Aanmelden voor de Online Cursus Spiritualiteit & Nieuwetijd kan hier: