Boek 

"De weg van het Hart"Dit is het nieuwste boek van Maria Helena & David Goedhart. In dit werk wordt hun gehele weg van transformatie van ego naar ziel, van mens naar God, samengevat en inzichtelijk gemaakt in zeven stappen van ascentie.

Waar in de afgelopen paar decennia de weg naar heling voor veel mensen wel duidelijk zichtbaar geworden is door de toewijding van vele Lichtwerkers, heeft dit voor de meesten nog niet geleid tot een leven in licht & liefde. Naar een staat van innerlijke vrede. Wie wijst de weg?

Ook Maria Helena & David hadden geen gids of coach die hen de weg kon wijzen naar het lang verwachte Vredesrijk. Of toch wel? 

Het leven zelf is je hoogste spirituele gids als je weet hoe te luisteren naar de stem van je intuïtie en hoe de goddelijke signalen te interpreteren! Met hun ziel aan het stuur van hun leven en de vele goddelijke inzichten die zij mochten ontvangen ontvouwde de hemelse weg zich stap voor stap. 

Niet alleen zijn zij door de poort van de 4e dimensie gegaan (heling), hebben zij de 5e dimensie ontsluierd (Gods wil en de leegte voor het ego), maar hebben zij ook al vele malen het leven in licht en liefde in de 6e en 7e dimensie mogen ervaren. 

In dit boek hebben zij al hun ervaring gebundeld in zeven stappen. Een routekaart naar de grootste schat in jezelf. Het Christusbewustzijn, je goddelijke licht. 

Laat dit boek je gids zijn op deze innerlijke reis. Het is nog maar een dun paadje, maar al snel zal dit een brede weg worden, de weg van het Hart, waar vele zielen hun reis kunnen vervolgen.

Loop je mee?

In liefde,
Maria Helena & David Goedhart